tiistai 28. huhtikuuta 2015

Minne lomalla? Lontoo yhä ykkönen kaupunkikohteista!

lontoo

Helsinkiin vai Kreikan saaristoon kesäloman viettoon? Ei, vaan Lontooseen. Big Ben, Trafalgar Square ja Piccadilly Circus houkuttavat suomalaisia tänäkin kesänä.
Pohjoismainen nettipohjainen matkatoimisto Travellink tutki* 18 000 tehdystä matkavarauksesta, minne suomalaiset matkustavat tänä kesänä. Tänäkin vuonna Lontoo on suomalaisten suosikkikohde.

Lontoon suosiota ylittävää matkakohdetta on vaikeaa löytää. Englannin pääkaupunki keikkuu suomalaisten suosikkimatkakohteiden huipulla vuodenajasta riippumatta. Tänä vuonna muutkin tutut pääkaupunkikohteet, kuten Berliini, Tukholma ja Pariisi kiinnostavat suomalaisia matkailijoita.

Suomalaisten matkustajien suosikkimaa on Espanja. Joka neljäs matkailija valitsee Espanjan taatun auringon ja lämmön takia. Tämän kertoo Travellinkin tuore asiakastutkimus. Espanja on oikea valinta niille, jotka haluavat nauttia auringosta niin paljon kuin mahdollista. Asiakastutkimus kertoo, että sään lisäksi kulttuurielämykset sekä nähtävyydet ovat matkustajille tärkeitä kesälomalla.

Suosikkikohteet pääkaupungit
(suluissa viime kesän sijoitus)
1. Lontoo (1)
2. Berliini (5)
3. Tukholma (2)
4. Pariisi (7)
5. Amsterdam (10)
6. Barcelona (4)
7. Budapest (6)
8. Praha (9)
9. Kööpenhamina (3)
10. Rooma (8)

Suosikkikohteet aurinko- ja rantalomat
(uusi lista)
1. Malaga (Espanja)
2. Dubrovnik (Kroatia)
3. Nizza (Ranska)
4. Split (Kroatia)
5. Alicante (Espanja)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti