maanantai 13. huhtikuuta 2015

Päivän TOP 10 matkatarjoukset

Päivän TOP 10 matkatarjoukset olkaa hyvä!

Tarkempia tietoja matkoista täältä: Parhaat matkatarjoukset löydät täältä!
175 € -- Cirque du Soleilin Quidam Tallinnassa toukokuussa kahdelle. 
Häikäisevä Cirque du Soleilin Quidam saapuu Tallinnaan toukokuussa. Tällä tarjouksella pääset nauttimaan maailmanluokan musiikista, tanssista ja akrobatiasta.

Lahjakorttitarjouksella saat kaksi lippua Cirque du Soleilin Quidam -esitykseen, meno-paluu kuljetuksineen, yhden yön majoituksen 4-tähden Kreutzwald hotellissa kahden hengen huoneessa ja aamiaisen. Esitykset 27 -30.5.2015 Saku Suurhallissa.
       
Alk. 249€ -- Viikko Turkissa 5* hotellissa sis. lennot, lentokenttäkuljetukset kohteessa, majoitus  5 * Arcanus Resort -hotellissa, aamiaiset ja 1 päivän Antalya kierros. Käsimatkatavat ja matkalaukku (max 20 kg). Lähdöt: 25.4 ja 2.5.2015!                   
Alk 408€ -- Turkki sis. lennot, lentokenttäkuljetukset, all inclusive-paketti sisältäen ruoat ja juomat  5 * Vera Hotel Seagate -hotellissa Belekissä, sekä 1 päivän Antalya kierros, käsimatkatavara ja matkalaukku ruumaan (max 20kg). Lähdöt: 25.4 ja 2.5.2015!                   
Alk. 17€ -- Muista matkavakuutus! Alandia matkavakuutus korvaa matkalla tapahtuneiden sairauksien ja tapaturmien hoitokulut sekä välttämättömän kotiinkuljetuksen. Ei omavastuuta eikä ikärajaa! Myös korvausta peruuntuneesta matkasta.                   
Alk. 219€ --  Riika viikonloppumatka, sis.  lennot ja kahden yön majoitus tyylikkäässa PK Riga Hotellissa ja aamiainen. Lisäksi 15% alennus SPA hoidoista. Lähdöt huhti- toukokuussa.
                   
Alk 299€ -- Lento ja hotelli Roomassa 4 yöksi yhdelle, sis. lennot ja  majoitus 4* Club House Rome-hotellissa aamiaisella. Hotelli sijaitsee rauhallisella alueella ja vain 100 metriä Cornelia-metroasemalta.

                   
99€  -- Miniloma Tallinnassa - sis. 1 yön majoitus, aamiainen, yksi hoikentava hoito, minibaari krediittiä 39 eurolla, hedelmäkori ja paljon muuta kahdelle hengelle. Tarjous voimassa 31.5.2015 asti!
                   
69€ -- Thaimaan lämpöön huippuhalvalla!  7 yön majoitus 4 tähden Absolute Twin Sands Resort & Spa - hotellissa. sis. 7 x aamiainen ja illallinen.
Huom! paketissa on erityisehtoja, kuten että matkustajat osallistuvat Absolute World Groupin esittelytilaisuuteen. 
                   
Alk. 399€ - Bulgaria Sunny Beach sis. lennot ja  all inclusive majoituksen 4-tähden Hotel Marvelissa sisältäen buffetaamiaisen, -lounaan ja -illallisen sekä lisäksi välipalat, juomat ja paikalliset alkoholijuomat  sis.lentokenttäkuljetukset. 
                   
259€ -- 3 yön ja 4-tähden kaupunkiloma Berliinissä! Sis. suorat meno-paluu lennot Helsinki - Berlin, majoitus 4-tähden Angleterre hotellissa ja aamiainen ja ruumaan kirjattava matkalaukku. Lähtöjä heinä-elokuussa.
                      
Paperitkotiin. fi toimittaa laadukkaat pyyhepaperit (WC- ja talouspaperi) kotiovelle alle kaupan hintojen! Esim. 192 rullaa WC paperia 75€, sis. toimitus (kaupassa n. 90€)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti