tiistai 28. huhtikuuta 2015

TravelBird matkatoimisto

TravelBird on nopeasti kasvava matkailualan yritys, jonka kansainvälinen toimisto sijatsee Amsterdamin sydämessä. TravelBird tarjoaa päivittäin kilpailukykyisiä ja inspiroivia lomaideoita Hollannissa, Belgiassa, Ranskassa, Saksassa, Puolassa, Espanjassa, Portugalissa, Italiassa, Itävallassa, Englannissa, Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Tarjoukset vaihtelevat kaukokohteista kotimaanmatkoihin ja kylpyläpaketteihin. TravelBirdin konsepti on toimiva – yritys on kasvanut neljän vuoden aikana kahdesta neljäänsataan työntekijään.

TravelBird julkaisee joka päivä rajoitetun määrän uusia tarjouksia, jotka näkyvät keskiyöstä eteenpäin vuorokauden ajan kotisivuilla. Tarjoukset ovat varattavissa yhden tai useamman päivän ajan saatavuudesta ja varauskiintiöistä riippuen. Jos tarvitset lisätietoja, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun osoitteessa asiakaspalvelu@travelbird.fi tai soita numeroon 09-42451584.
Internet on tulvillaan erinäisiä lomatarjouksia. Tarjousviidakossa seikkailu saattaa kuitenkin latistaa lomaintosi ennen aikojaan. Tässä piilee syy TravelBirdin aloittamiseen: yritys tarjoaa sivuston, josta löydät unelmiesi lomamatkan helposti ja nopeasti. TravelBird inspiroi päivittäin uusilla kohteilla, jotka voit varata suoraan kotisivuilta. Jos et löydä etsimääsi tänään, klikkaa takaisin huomenna!
TravelBird työskentelee yhdessä matkailualan palveluntarjoajien kanssa tarjotakseen kilpailukykyisiä matkatarjouksia asiakkailleen. Päivittäin vaihtuvat tarjoukset luodaan ainoastaan valikoitujen yhteistyökumppanien kanssa. TravelBird tarjoaa joka päivä valikoiman laadukkaita matkatarjouksia, joiden kohteet vaihtelevat kaupunkilomista kaukokohteisiin ja kylpylävisiiteistä kiertoajeluihin.

Lue lisää täältä tai klikkaa kuvaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti