torstai 9. huhtikuuta 2015

OK-matkat



Paikallisen seurassa koet enemmän. Suomenkielinen, paikallinen oppaasi johdattaa sinut suoraan kohdekaupunkisi kulttuurin äärelle. Perinteisten retkien lisäksi hän tarjoaa ajankohtaista tietoa uusimmista ravintoloista ja gallerioista. Hän myös tietää, miten paikallisia juhlapyhiä vietetään, mitkä teatterit ja musiikkibaarit ovat vierailun arvoisia ja keitä maailmanluokan artisteja on tulossa kaupunkiin. Olet aina juuri siellä, missä muukin kaupunki nauttii elämästään. Voit itse keskittyä rentoutumiseen, kun oppaasi huolehtii, että teet mielenkiintoisia ja turvallisia valintoja.

Kumppaneiden FAQ Asiakas on ykkönen. OK-Matkojen opastetuilla kaupunkilomilla saat paitsi huolella valitut kohteet myös palvelua. Uskomme vahvasti asiantuntevaan, henkilökohtaiseen palveluun, jonka takeena on ammattitaitoinen, motivoitunut ja työhönsä sitoutunut henkilöstö. Palvelemme sinua niin puhelimitse, nettisivuillamme kuin toimistossamme Helsingissä.

Norwegian, Finnair ja muut luotettavat lentoyhtiöt. Reittilennoilla matkustat joustavasti, mukavasti ja turvallisesti.

Suomenkieliset kohdeoppaat. Opastetuilla matkoilla tapaat ammattitaitoiset oppaamme heti tulokentällä. Heiltä saat lisätietoja ja vinkkejä matkakohteesi ohjelmista, retkistä sekä kulttuuri- ja urheilutapahtumista. Oppaat ovat valmiina auttamaan ja neuvomaan aina kun apua tarvitset.

Retket. Voit varata retken laajasta valikoimastamme jo ennen matkaa tai perillä kohteessa. Retkitakuu -tekstillä varustetut retkemme toteutuvat aina osallistujamäärästä riippumatta.

Kotimainen, kokenut matkanjärjestäjä. OK-Matkat on vuonna 1982 perustettu matkanjärjestäjä, joka on osa suomalaista vakavaraista Nordic Ferry Center Oy:tä. Nordic Ferry Center on perheyritys jo kolmannessa polvessa, jolla on matkatoimistoalan kokemusta yli 50 vuoden ajalta.

Luotettava valinta. OK-Matkat / Nordic Ferry Center Oy on kuluttajaviraston vakuusrahaston / valmismatkarekisterin jäsen. Vakuutemme kattaa koko valmismatkaliiketoimintamme.

Opastetut kaupunkilomamme sisältävät aina: • Lennot • Majoituksen • Lentokenttäkuljetukset • Oppaan kaupunki katsauksen • Suomenkielisen retken • Suomenkielisen oppaan palvelu t • Kohdemateriaalin Valikoimassamme on myös ohjelmallisia matkoja, joissa olemme rakentaneet koko matkan ajalle hintaan jo valmiiksi sisältyvän ohjelman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti