torstai 9. huhtikuuta 2015

TravelBird matkatarjoukset - lomat jopa 50% alennuksella



TravelBird työskentelee yhdessä matkailualan palveluntarjoajien kanssa tarjotakseen kilpailukykyisiä matkatarjouksia asiakkailleen. TravelBird tarjoaa sivuston, josta lomamatkan löytää helposti ja nopeasti; päivittäin vaihtuvat laadukkaat tarjoukset vaihtelevat kaupunkilomista kaukokohteisiin ja kylpyläsviiteistä kiertoajeluihin.

TravelBird julkaisee joka päivä rajoitetun määrän uusia tarjouksia, jotka näkyvät keskiyöstä eteenpäin vuorokauden ajan heidän kotisivuilla. Tarjoukset ovat varattavissa yhden tai useamman päivän ajan saatavuudesta ja varauskiintiöistä riippuen.
TravelBird on vuodesta 2010 asti toiminut online-matkatoimisto. Se on Euroopan nopeiten kasvava alan yritys ja toimii tällä hetkellä 18 eri maassa. Suomeen suuntaava toiminta aukesi huhtikuussa 2014. Sen tarjoukset on räätälöity kuluttajien tarpeiden mukaisesti ja he pyrkivät jatkuvasti vastaamaan alan trendeihin ja muutoksiin tutkimalla suomalaisten matkailijoiden käyttäytymistä ja mielenkiintoisia alan mahdollisuuksia.

Onko sinulla matkakuume? Katso uusimmat tarjoukset! TravelBird.fi

1 kommentti: